Türkiye’nin En Büyük Matbaa ve Grafik Tasarım Bloğu - BidoluBlog

Grafik tasarım ve baskı sektörü birçok aşamasında iç içe olan ve birbirine doğrudan etkileri olan iki alandır. Öyle ki çoğu zaman grafik tasarım olmadan baskının, baskı olmadan grafik tasarımın anlamının olmadığı durumlar ile karşılaşırız. Bu nedenle de bu iki alanın sürekli olarak etkileşim içinde olması ve karşılıklı faydalar sağlanması hem grafik tasarım dünyasına hem de matbaa dünyasına önemli imkanlar sunar. Biz de Bidolubaskı olarak tüm gücümüzle grafik tasarım dünyasına katkıda bulunmaya, geliştirmeye bu yolla da gelişmeye çalışıyoruz. BidoluBlog da bu amaç ile grafik tasarım, matbaa ve ilgili konularda yazıların paylaşıldığı, Türkiye’nin en büyük matbaa ve grafik tasarım bloğu.

Grafik tasarım alanında kaliteli, doğru, güncel ve Türkçe içerik bulmak oldukça zor. Bu nedenle de BidoluBlog’da amacımız okuyucularıma en doğru, güncel ve kaliteli bilgiyi Türkçe olarak sunmak. BidoluBlog içerisinde tasarım, matbaa – baskı, satış ve pazarlama, Bidolubaskı'dan haberler ve diğer pek çok konuda yazıları bulabilir, çeşitli alanlardaki bu yazılarla kendinizi geliştirebilirsiniz.

Grafik Tasarım Trendleri ve Bilgilendirici İçerikler

Tasarım dünyası yeniliklerin peşi sıra geldiği ve trendlerin takip edilmesini gerektiren bir dünya. Tasarım trendlerini takip etmek ve bu trendler ışığında tasarımlar yapmak sizi diğer tasarımcıların bir adım önüne taşır. Bu nedenle de logo tasarım trendleri, grafik tasarım trendleri ve benzeri trendleri takip etmek oldukça önemlidir. Biz de son gelişmeleri takip etmenin ne kadar önemli, aynı zamanda da ne kadar zor olduğunu bildiğimizden, bloğumuzda bu tarz yazılara olabildiğince çok yer veriyor, size de BidoluBlog bültenimize abone olmanız halinde güncel yazıları her hafta gönderiyoruz.

Grafik tasarım alanında özellikle de freelance çalışanlar için öğretici içeriklerin bulunması da kendilerini geliştirmeleri için önemli. Bu nedenle de freelance çalışan grafik tasarımcılara içerisinde uzman grafik tasarımcıların katkıları ile hazırlanmış 33 önemli ipucunun bulunduğu bir de e-kitabımız bulunuyor. Bu kitabı da yine ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Freelance Grafik Tasarımcılar İçin 33 Altın İpucu adlı ücretsiz e-kitabımız içerisinde Müşteri İlişkileri, Tasarım, Zaman ve Proje Yönetimi, Pazarlama ve işiniz ile ilgili diğer konularda önemli bilgileri bulabilirsin.

Matbaa ve Baskı Dünyasına Dair İçerikler

Matbaa ve baskı dünyasında güncel içerik bulmak bi’ hayli zor. Bunun sebebi ise matbaacılık sektörünün son yıllara kadar geleneksel matbaacılık ile işliyor olmasıdır. Ancak Bidolubaskı sayesinde matbaanın online bir sektör haline dönüşmesiyle artık matbaacılık adına da içerik üreten bir platform ortaya çıkmış oldu. BidoluBlog’da hem matbaacılık sektöründeki gelişmeler hem de baskı dünyasına dair merak edilenler ile alakalı güncel içerikler, en doğru şekilde sizlere sunulmaya başladı.

Bir matbaa bloğu olarak BidoluBlog içerisinde her çeşit baskı ürününün nasıl basıldığı, baskı çeşitleri, kağıt çeşitleri gibi pek çok konuda yazı bulunuyor. Böylece hem matbaa sektörüne hem de baskı ihtiyacı olan müşterilere eğitici bilgiler ulaştırılmış oluyor.

Kısaca Bidolubaski.com olarak matbaa ve baskıya dair herhangi bir ihtiyacı ve ilişkisi olan herkes için bilgilendirici içerikler üretmeye ve tüm paydaşlarımıza fayda sağlamaya çalışıyoruz. Eğer siz de bu faydalı içeriklerimizden haberdar olmak isterseniz blog bültenimize abone olabilirsiniz.